Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Verds de l'Eliana demanen accessibilitat en les voreres aprofitant les obres en marxa

Així mateix han sol·licitat actuacions enfront de la violència contra els gats en el municipi.

Segons comuniquen  Els Verds de l'Eliana, les propostes van ser presentades  a l'últim ple en el mesde juliol. De fet algun d'ells, des del públic, van fer una intervenció en aquest sentit.

Per als Verds de l'Eliana el desitjable seria creació de "un grup d’accessibilitat que treballe per una ordenança integral d’accessibilitat per fi. Un esborrany tenen al calaix des de 2015 que va ser el.laborat en el si de la coalició electoral Sumem per l’Eliana en la que els Verds en formàrem part en la passada legislatura".

Les dues propostes que van ser aportades perquè el Ple poguera prendre decisions van ser les següents:


1.  accessibilitat: 

·"Els verds volem saber si des de la Regidoria competente o, en el seu cas, des de Alcaldia, s'han donat les instruccions oportunes a l'empresa perquè aquesta renovació de voreres siga accessible, tal com prevuen les normes d'accessibilitat, o per si el contrari , es preveu simplement fer un rentat de cara, obviant les necessitats del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.
Per tot l'exposat, SOL.LICITEM


Que es tinga aquest escrit per presentat.
Que ens informen, així com s’informe a la ciutadania, de quines són les actuacions que pretenen dur a terme, en les obres que ja están realitzant-se i en les obres futures per aconseguir que totes les voreres que hagen i vagen a estar estat objecte de restauració, incorporen les mesures de supressió de barreres arquitectòniques, incloent aquelles que per oblit o desinterès hagin finalitzat les seves obres sense haver realitzat la supressió de les barreres arquitectòniques (eliminació de vorades i rampes a cota zero, amb sòl tàctil per a persones invidents).
A més demanem que en aquests passos rebaixats, es pinte a la calçada el corresponent pas de zebra, per advertir els conductors del risc d'atropellament, així com la prohibició d'estacionament en aquest lloc.
Per últim des de Els verds anunciem la nostra disposició per al que necessiten, en relació a aquest assumpte i a qualsevol altre en el que la nostra col.labor
ació es considere."



2. Sobre violència sobre els gats. 

"Des de Els Verds volem manifestar el mes enèrgic rebuig contra aquestes actuacions incivilitzades i mostrar el nostre suport a totes les actuacions que desde Feliana i des de l’ajuntament es vagen a fer per evitar noves agressions.

Per tot l'exposat, SOL.LICITEM


Que es tinga aquest escrit per presentat i exigim que des de l’Ajuntament es rebuge aquestes actuacions al temps que informe de quines actuacions van a dur-se a terme, en apliacció de l’ordenança municipal, quines pautes han donat a la policía local devant d’aquestos fets. Demanem que es constituisca i es pose en marxa el més aviat pòssible la Mesa de benestar animal com fòrum de participació ciutadana que permeta la posada en comú de les accions a fer en matèria de benestar animal així com permetra una major col.laboració per evitar accions com les produides."


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon