Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 12 de juliol a l'Eliana es cel.lebra "la Shopping Night", una nit plena de regals, descomptes i festa


Són més de 30 establiments els que s'uniran a aquesta iniciativa comercial el 12 de juliol als carrers del municipi  

L’Associació de Comerç, Restauració i Servicis de l'Eliana, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Unió Gremial, Mancomunitat Camp de Túria i Generalitat Valenciana, no han dubtat a dur a terme la Shopping Night, una activitat festiva que ja va per la seua IV edició.

Així, el pròxim divendres 12 de juliol, des de les 20.00h fins a les 00.00h de la nit, al voltant de 30 comerços del nostre municipi obriran les seues portes als clients amb la finalitat de premiar la seua fidelitat. Per a això, es repartiran targetes de participació en les quals s'hauran de recollir 3 encunys per a realitzar les compres. Una vegada s'òmpliga el cartó d'encunys, podran dirigir-se a recollir el seu premi a l'estand de l’Associació de Comerç (carrer València).

La Regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha volgut manifestar el suport de l'Ajuntament cap a esta iniciativa, assenyalant-ne que “resulta molt positiva per a fomentar el nostre comerç local, ja que aprofita molt bé el moviment social que comporten les festes de l'Eliana.”

L'activitat estarà ambientada per una batukada que recorrerà els carrers del poble. El comerç de l'Eliana torna a fer un pas endavant amb una nit on el tracte personalitzat, la qualitat i la festa estaran garantits.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon