Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Continuen als carrers de l'Eliana treballs de renovació de voreres, ara per Montepilar i Montealegre

• Aquests dies les obres se situen en punts de Montepilar i Montealegre en una primera fase. La totalitat del pla estarà acabat al setembre.

Un total de 70 punts en urbanitzacions i 5 en el nucli urbà componen el pla d'actuació de renovació urgent de voreres als carrers i places de l'Eliana. L'Ajuntament ha volgut donar prioritat a aquelles voreres que es trobaven en pitjor estat segons un informe elaborat per tècnics municipals. Prèviament, es va avaluar l'estat de les voreres ateses les incidències que reportava la ciutadania i es van classificar en tres nivells de deteriorament.

Al llarg dels últims dies, els punts d'actuació s'han situat en diversos carrers de les zones de Montepilar i Montealegre, barriades que veuran incrementades les obres de millora en successives fases. Els equips de treball continuen les obres en aquells trams de voreres considerats de màxima prioritat amb la voluntat de fer-los transitables i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs comprenen pavimentació, amb acabats similars als existents, i reposició de vorades on es troben deteriorats. A més, s'estan aplicant  mesures per a evitar que es desbaraten novament en poc temps. Aquestes obres compten amb una dotació pressupostària de 350.000 euros, a càrrec íntegrament de les arques municipals.

Per a l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, “aquestes obres no són molt vistoses però són importants perquè serveixen per a millorar la qualitat de vida i el dia a dia de veïnes i veïns”. Es preveu que les obres concloguen en el mes vinent de setembre.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :