Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A l'Eliana continuen les obres de la segona fase en l'Avinguda de Riba-roja

Aquesta avinguda es tracta d’una via molt transitada que vertebra les zones residencials de Montealegre i Montepinar. 

Fa aproximadament dos anys, es va realitzar una primera fase d’obres a les voreres del costat dret de l’avinguda, on ja es va renovar la xarxa d’abastiment d’aigua potable i es van canalitzar de forma subterrània 90 metres de xarxa de telefonia.  

Actualment, s’està desenvolupant la segona fase d’obres al costat esquerre de la via on s’està fent una actuació que contempla la renovació de les voreres per fer-les més amples i condicionar-les per tal de poder creuar els carrers perpendiculars. 

No només s’estan realitzant obres en la superfície, sinó que s’està efectuant una la renovació de la xarxa d’abastiment d’aigua potable així com de l’enllumenat. Segons l’alcalde Salva Torrent “són actuacions que no es veuen però que van a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes”.

Es tracta d’una actuació amb un pressupost de 250.000 euros que forma part del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS), finançat per la Diputació de València.

A més, el primer edil ha demanat als veïns i veïnes del municipi “un poc de paciència ja que les obres redunden en benefici de tots però, és cert, que sempre són molestes”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon