Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Maria Dolores Celda reelegida Presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria

Hui s'ha celebrat el ple de constitució d'aquesta institució supramunicipal
   
L'alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda Lluesma, ha sigut reelegida hui presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria en segona volta amb majoria absoluta, amb 18 vots a favor, 2 en contra i 11 abstencions. La socialista estarà al capdavant d'aquesta institució supramunicipal fins a 2023.

La candidatura de l'alcaldessa de Marines ha sigut l'única que s'ha presentat. Lola Celda ha manifestat que continuarà treballant per a la comarca, “per a fer que els municipis xicotets siguen més grans i que els més grans arriben més lluny”. “Ens queda un llarg camí, consolidant els serveis que es presten des de la Mancomunitat i projectant nous reptes que, sens dubte, aconseguirem dur a terme amb el suport de tots”, ha assegurat.

La presidenta de la Mancomunitat ha estes la mà a tots els grups polítics que conformen el nou escenari d'aquesta institució. Serà el mes de setembre quan se celebre el ple d'organització.

Lola Celda també ha agraït el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, institucions que han fet possible tots els assoliments aconseguits durant l'anterior legislatura en temes com a ocupació, mobilitat, esports, sanitat, etc..

Prèviament a la votació per a l'elecció de la presidenta, els representants dels 17 municipis que integren la Mancomunitat han jurat o promès el càrrec. Com a novetat, després de l'entrada en vigor de la nova Llei de Mancomunitats, hi haurà dos representants per cadascun dels pobles de la comarca.

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon