Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

LAjuntament de Llíria adquirix un camió per a la brigada de residus sòlids urbans


En les pròximes setmanes, s’incorporarà un nou vehicle que prestarà servici a la Vila Vella

L’Ajuntament de Llíria reforça el servici de recollida de residus urbans amb l’adquisició d’un nou camió per a la brigada de RSU. El vehicle permetrà modernitzar la flota d’este servici municipal, amb una inversió de 122.600 euros.

El nou camió té una capacitat de càrrega d’11 metres cúbics i està equipat amb l’última tecnologia, amb la incorporació d’una càmera de visió trasera. A més, el vehicle disposa d’un sistema de limitació de la potencia sonora de 80 decibels, que repercutirà positivament en la ciutadania, ja que es reduirà el nivell de soroll del servici de recollida.

En les pròximes setmanes, la brigada RSU incorporarà un segon vehicle amb característiques i prestacions adaptades a l’entorn de la Vila Vella de Llíria.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon