Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona estén la recollida de mobles i poda a tots els dies amb cita prèvia

L’arreplega de mobles es fa amb cita prèvia i en horari de matí, per evitar les molèsties als veïns amb el soroll de la recollida nocturna. Per la seua part, les urbanitzacions de la Pobla s’han dividit en cinc àrees i es recolliran una cada dia.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona amplia el servei de recollida de mobles i voluminosos que es farà de manera diària. El nou contracte de recollida de residus i neteja viària contempla l’ampliació del servei de recollida de mobles que a partir d’ara es farà tots els dies de dilluns a divendres al nucli urbà. Per la seua part, les urbanitzacions de la Pobla s’han dividit en cinc àrees i es recolliran una cada dia.

Esta ampliació suposa multiplicar per cinc un servei que abans es feia  només en dijous a tot el terme municipal i ara passa a tindre dos rutes de recollida, un per a nucli urbà i un per a urbanitzacions a més de fer-se tots els dies entre setmana. L’arreplega es fa amb cita prèvia i en horari de matí, per evitar les molèsties als veïns amb el soroll de la recollida nocturna.

Pel que fa a la poda, la recollida serà a la porta dels domicilis i no necessita cita prèvia, només complir amb les condicions de volum i pes requerit per la normativa municipal. En este sentit s’amplia també la recollida que passa a ser d’un sol dia a la setmana a cinc.

El regidor de Serveis Municipals, Juan Aguilar, ha valorat de molt positiu el canvi que ha suposat l’actual contracte de recollida de residus i neteja viària. “S’ha multiplicat la freqüència del servei de manera important i s’han atès moltes de les reivindicacions de millora que demanaven els veïns, com evitar les molèsties de la recollida nocturna dels trastos”, ha assegurat i ha afegit que este fet està comportant una millor percepció del servei per part del veïnat.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :