Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona estén la recollida de mobles i poda a tots els dies amb cita prèvia

L’arreplega de mobles es fa amb cita prèvia i en horari de matí, per evitar les molèsties als veïns amb el soroll de la recollida nocturna. Per la seua part, les urbanitzacions de la Pobla s’han dividit en cinc àrees i es recolliran una cada dia.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona amplia el servei de recollida de mobles i voluminosos que es farà de manera diària. El nou contracte de recollida de residus i neteja viària contempla l’ampliació del servei de recollida de mobles que a partir d’ara es farà tots els dies de dilluns a divendres al nucli urbà. Per la seua part, les urbanitzacions de la Pobla s’han dividit en cinc àrees i es recolliran una cada dia.

Esta ampliació suposa multiplicar per cinc un servei que abans es feia  només en dijous a tot el terme municipal i ara passa a tindre dos rutes de recollida, un per a nucli urbà i un per a urbanitzacions a més de fer-se tots els dies entre setmana. L’arreplega es fa amb cita prèvia i en horari de matí, per evitar les molèsties als veïns amb el soroll de la recollida nocturna.

Pel que fa a la poda, la recollida serà a la porta dels domicilis i no necessita cita prèvia, només complir amb les condicions de volum i pes requerit per la normativa municipal. En este sentit s’amplia també la recollida que passa a ser d’un sol dia a la setmana a cinc.

El regidor de Serveis Municipals, Juan Aguilar, ha valorat de molt positiu el canvi que ha suposat l’actual contracte de recollida de residus i neteja viària. “S’ha multiplicat la freqüència del servei de manera important i s’han atès moltes de les reivindicacions de millora que demanaven els veïns, com evitar les molèsties de la recollida nocturna dels trastos”, ha assegurat i ha afegit que este fet està comportant una millor percepció del servei per part del veïnat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon