Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els 13 representants socialistes per a la Diputació de València



 Representant al partit judicial de Llíria (Camp de Túria i Serrans)  Ramiro Rivera (alcalde de Titaigües)

 L'executiva provincial del PSPV-PSOE de València va aprovar aquest divendres a la vesprada la proposta presentada per la secretària general, Mercedes Caballero, per a designar els 13 diputats que conformaran el grup socialista en la Diputació de València durant la pròxima legislatura.

Entre les persones escollides es troba l'actual president i alcalde de Faura, Toni Gaspar, i altres alcaldes que van obtindre majories absolutes el 26M com el de Cullera, Jordi Mayor, o el de Mislata, Carlos Fernández Bielsa.

Partit judicial de València

Caballero va proposar pel partit judicial de València Rafa García (alcalde de Burjassot), Pilar Molina (regidora de Manises), Amparo Orts (alcaldessa de Montcada), Carlos Fernández Bielsa (alcalde de Mislata), Empar Folgado (regidora d'Aldaia) i Andrés Campos (regidor de Torrent).

Partits judicials de Xàtiva, Sagunt, Llíria i Alzira

Pel partit judicial de Xàtiva, l'escó és per a Pilar Sarrión (alcaldessa d'Anna). Pel de Sagunt, Toni Gaspar (alcalde de Faura). Pel de Llíria, Ramiro Rivera (alcalde de Titaigües). Per Alzira, Andreu Salom (alcalde de l'Alcúdia).

Partits judicials de Requena, Sueca i Gandia

Pel partit judicial de Requena, la diputada serà Isabel García (regidora de Requena). Pel de Sueca, Jordi Mayor (alcalde de Cullera). Pel de Gandia, Vicent Mascarell (regidor de Gandia).

"Amb experiència en la gestió"

Caballero va explicar que l'equip de govern s'ha triat "després d'haver estudiat totes les propostes rebudes d'estructures comarcals i locals". "L'equip està format per alcaldes i regidors, representants de municipis grans i xicotets, de costa i interior i amb experiència en la gestió", va agregar.
La secretària general va demanar als pròxims diputats "treball perquè la Diputació continue sent un instrument útil per als ajuntaments i una eina per a millorar la vida de la ciutadania". A més, va recordar que "el govern de la Diputació és el govern de la província de València" i que el seu objectiu és "aplicar polítiques progressistes, feministes i que situen les persones al centre de totes les decisions".
La proposta va ser aprovada per la direcció provincial amb 42 vots a favor i 7 abstencions. Posteriorment es va reunir la Comissió de Llistes Provincial, òrgan competent per a elevar l'informe d'aprovació a la direcció federal del PSOE.

Juntament amb aquests 13 diputats socialistes, a l'hemicicle seuran 8 representants del PP, 5 de Compromís, 3 de Ciutadans, 1 de Vox i un altre de LAVALL.



Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon