Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP recuperarà l'alcaldia de Bétera amb els vots de Mas Camarena i C's


Un acord de govern en el qual Mes Camarena ha cedit a la seua intenció de crear la regidoria d'urbanitzacions  amb pressupost propi, el més semblant a una pedania autònoma.  C's que també ha estat en les negociacions entrarà per tant en el govern que es repartirà de la següent manera.

L'alcaldia per a Elia Verdevio (PP), Eva Garcia (C's) portarà urbanisme i Carlos Abad (Mes Camarena) la regidoria d'urbanitzacions.

No es coneixen encara els possibles acords que poden haver-se fet sobre la recent sentència que, impulsada per Mas Camarena, condemnava al municipi a pagar a aqueixa urbanització els 95.000 euros i la forma en què això afectarà els preus de l'aigua de la resta del municipi (raó de la qual ve la sentència).

Per la seua part tant COMPROMIS, com el PSPV quedaran en l'oposició amb el nou representant del partit VOX que ha obtingut concejalia. UP-EU no aconsegueix regidoría.



Resultat eleccions a Bétera


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon