Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La quarta edició de la Mostra d’Arts de Carrer ha tornat a apropar la seua fusió de disciplines artístiques al centre de l’Eliana


La quarta edició de la Mostra d’Arts de Carrer fa evident que el públic de l’Eliana s’estima este festival i se n’enorgullix.  Només les cares d’admiració, sorpresa, perplexitat i alegria dels xiquets ja mereixen la continuïtat de la Mostra, però quan la mateixa reacció es pot vore també en els majors, és que l’interés  i l’èxit és innegable. Les localitzacions repartides per la població i el bon oratge ajudaren a la plasticitat dels espectacles, que tingueren com a introducció les aportacions de les companyies locals Aplae i Teatreliana, amb plantejaments sorprenents a l’altura dels professionals.

La històrica Xarxa Teatre va fer la inauguració i a partir d’eixe moment se succeïren les mostres d’enginy. “Meeting Point”, premi Max 2018, va encisar l’audiència amb la seua proposta de dansa plena de força física i xopades immisericordes. Van fer funció de vesprada i de nit.

Com en altres ocasions s’han barrejat espectacles amb una base d’humor i diversió en família (com Babo Royal,  la Batucada, o el rockanroller local “Menphis”), i propostes més poètiques com la lluminosa història “Olea”, amb el protagonisme de l’Olivera mediterrània, o la visió animalista de LFÄNTH. També “All&Oli” va donar una recepta, musical i culinària ben apetitosa i divertida.
En tot es va fer patent la voluntat de Joan Raga, director del festival, de mostrar una fusió de diferents disciplines, com humor, dansa, circ o música, però sobretot la intenció  de transmetre històries i sentiments amb estos onze espectacles.   L’alcalde de l’Eliana i regidor de Cultura, Salva Torrent, ha volgut destacar “l’element democratitzador que té l’art de carrer perquè és accessible a qualsevol,  sense barreres econòmiques o socials  i al mateix temps la dinamització que aporta la Mostra al comerç i l’hostaleria amb tantíssima gent alegre passejant pel poble amb satisfacció”.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :