Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona celebra l'1 de juny la III Fira del Llibre

La Pobla  publica la seua història 13 anys després

A la Fira 16 autors, contacontes, tallers i música ompliran la jornada cultural al Parc Benjamín March Civera.

El llibre «La Pobla de Vallbona: Història, geografia i art» veurà la llum 13 anys després que la Universitat de València iniciara l’estudi de la localitat. L’Ajuntament ha editat 250 exemplars de l’estudi més complet de la història del municipi fet fins al moment.
Es tracta d’una obra de més de 500 pàgines fruit de les investigacions de la Facultat de Geografia i Història per encàrrec de l’Ajuntament. El consistori va contractar el 2006 aquest estudi que abasta totes les facetes de la història, la geografia i l’art de la localitat i que va ser dirigit per l’aleshores degà Jorge Hermosilla. En la presentació participaran la historiadora Ester Alba i l’actual degà de la facultat Josep Montesinos.

La presentació del llibre es farà dins la tercera edició de la Fira del Llibre, un aparador dels escriptors locals que aprofitaran per a presentar i signar les seues obres. Pels expositors passaran els escriptors Jose Miguel Maicas, Mariamar Navarro, Montse Jandro, Josep Jorge, Pura Peris, Víctor Iñúrria, Paco Alonso, Toni Molla, Susana Gisbert, Carme Morera, Tona Català, Josep Lluís roig, Imma López, Ivan Carbonell i Juli Alandes i l’il·lústrador Àngel Carreras. A més hi participen les editorials Andana, Tabarca, Fuera de Ruta, Edeta Editorial, Pasionporloslibros Editorial i les llibreries Galla i Tica.

L’apertura de la fira serà aquest dissabte a les 11 del matí al Parc Municipal Benjamín March Civera i finalitzarà a les vuit. Inclourà activitats de contacontes en valencià i anglés, música de tabal i dolçaina, batukades i tallers i jocs infantils.

  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon