Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: la XIX Fira del Comerç i la 15a edició del 'Racó del Menjar' promocionen el producte local el proper mes de juny

Un any més, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, a través de la regidoria de Comerç, celebra la XIX Fira del Comerç. Durant els  dies 1 i 2 de juny l'esplanada del Centre d'Informació Juvenil acollirà una nova edició per a promocionar el producte i la gastronomia de la localitat. Així mateix, també tindrà lloc la 15a edició del “Racó del Menjar” en el qual deu bars, restaurants i negocis orientats a la gastronomia de Riba-roja, oferiran menjars, sopars i una gran varietat de tapes.

Amb la finalitat de promocionar el comerç i el sector de la restauració entre els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria, un total de 130 de casetes obriran les seues portes durant eixos dies per a oferir al public la seua gran varietat de productes i serveis per a tractar de captar un major nombre de clients i així aconseguir augmentar l'afluència i concurrència de visitants. Actuacions musicals, sopars, aperitius, exhibicions de ball i esportives, tallers per als més xicotets i xicotetes del municipi i concerts són algunes de les activitats que t'esperen aqueix cap de setmana en la Fira del Comerç.

Donada el seu bon acolliment en anys anteriors i com a focus d'atracció a la Fira, el 31 de maig de 18.30 a 1.00 hores tindrà lloc la 15a edició del “Racó del Menjar” junt amb la “Nit de la GinTapa” que consistirtá en una tapa i una beguda per 2,5 euros o bé un combinat nacional per valor de 4,5 euros. I com ja s'ha convertit en una tradició, aquells clients que reunisquen almenys quatre segells dels diferents bars i restaurants participants entraran en un sorteig d'un sopar valorat en 50 euros que serà canviable en els bars i restaurants expositors durant la Fira del Comerç.

Per part seua, el regidor de Foment Econòmic i Comerç, Rafa Folgado, destaca com a novetat la presència del sector de l'automoció com a esperó de l'economia. “Continuarem mantenint el mateix format d'anys arrere, però en aquest edició realitzarem alguns canvis d'ubicació a causa de la gran afluència i increment que tindrem per part del sector automobilístic. Quan el món del motor funciona bé, l'economia funciona bé” ha expressat el regidor.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria contínua apostant per la realització d'aquest tipus d'esdeveniments com una oportunitat perquè la població gaudisca del comerç local i l'oferta gastronòmica, alhora que es donen a conéixer els diferents articles que ofereixen aquests negocis.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon