Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'acte a Camp de Túria d'UNIDES PODEM - ESQUERRA UNIDA va reunir un gran nombre de persones en un día de vent i pluja

L'acte a La Pobla de Vallbona en que l'organització va haver de canviar el lloc en què es realitzava per les inclemències del temps, no va poder realitzar-se al Parc com estava previst i, van haver d'utilitzar una de les sales del Centre Social, on  més de cent persones van acudir a la cita, malgrat el temps i de l'amenaça - complida- de vent i tempesta. Els representants locals i comarcals de la formació van estar al corrent i ràpids en el canvi.

Però les protagonistes van ser les candidates que van intervindre durant l'acte, amb cridades al vot des de l'esquerra, MIQUEL LORENTE i MARTA MARTIN (EUPV)  sense ambigüitats, com a representants clars d'una coalició que vol portar a les Corts Valencianes l'aprofundiment del que, al seu judici no ha sigut valent en aquesta legislatura amb menys resultats dels previstos per falta de decisió dels dos partits principals del Botànic.

D'altra banda, els representants que el 28A presenta la coalició per al Parlament i Senat de l'Estat, també van estar presents. SUSANA RUIZ, FERRAN MARTINEZ i MAR BLANCH (PODEM), des de la primera, candidata al Senat, fins a l'última van fer manifestacions clares per a portar en aquesta legislatura les propostes que consideren necessàries perquè es revertisquen les polítiques que el Partit Popular ha consolidat durant els anys de la crisi i que el PSOE no ha considerat canviar durant els 9 mesos de govern. Des de la reforma laboral fins a les propostes sobre ecologisme i medi ambient. Totes elles en l'àmbit i en el projecte de la Coalició Unides Podemos.

Es van emplaçar a animar a la participació i omplir les urnes el 28A per a evitar també que el tripartit de dretes consolide una reculada  en l'àmbit de l'Estat i les Corts Valencianes.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon