Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat organitza un itinerari per a dinamitzar les associacions comarcals de comerciants



L'objectiu és treballar conjuntament per a promocionar el comerç de proximitat


 La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat un itinerari dirigit als gestors de les associacions de comerciants, professionals i empresaris de la comarca amb la finalitat de millorar la seua gestió interna. L'objectiu és facilitar una ferramenta que permeta implantar metodologies de treball eficaços.

Es tracta d'una iniciativa que es realitza dins l’Acord Territorial d’Ocupació. Des de la posada en marxa del Acord, els tècnics de la Mancomunitat estan treballant al costat de les Associacions de Comerciants per a dinamitzar aquests col·lectius i treballar conjuntament en la promoció del comerç de proximitat dels 17 municipis del Camp de Túria.

Aquest itinerari constarà de diverses sessions en les quals es tractaran temes com la identitat de marca i perspectives de futur. Aquesta ferramenta és el resultat del treball conjunt que des de l'any 2017 s'està duent a terme entre comerciants i Mancomunitat, i que ha permès diagnosticar les necessitats d'estos col·lectius.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon