Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El polígon de l'Eliana arranca amb la construcció de quatre noves naus industrials


El consistori autoritza les obres de quatre naus l'import de les quals supera els 4 milions d'euros.

La Junta de Govern Local va aprovar dilluns passat, l'autorització de les obres per a la construcció de quatre naus industrials en el nou polígon de l'Eliana. Les parcel·les situades en l'Avinguda de la Pobla de Vallbona ocuparan una superfície superior als 22.000 metres quadrats, entre les quatre.

L'inici de les obres és immediat, per la qual cosa s'estima que les instal·lacions es troben a ple rendiment a principis de l'any 2020.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha destacat que “des que l'Ajuntament va assumir la gestió directa s'està treballant per a completar, en el menor temps possible, la finalització del recinte industrial” i ha recordat que “la posada en marxa del Polígon suposarà un abans i un després en el futur de l'Eliana, atés que ens permetrà atraure empreses i generar un teixit industrial que no existia, multiplicant els llocs d'ocupació i el benestar dels nostres veïns i veïnes”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon