Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornades de portes obertes de la Mancomunitat a les instal.lacions de PRISA a Vilamarxant



El Programa comarcal de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals té altra seu a Bétera

Usuaris, familiars i tècnics del Programa comarcal de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals (PRISMA), posat en marxa per la Mancomunitat Camp de Túria, es van donar cita recentment a la Jornada de Portes Obertes de les instal·lacions a Vilamarxant.

El programa PRISMA, dirigit a malalts mentals crònics residents a la comarca, té en l'actualitat altre centre d'atenció psicosocial al municipi de Bétera, i està previst obrir altres seus en altres localitats del Camp de Túria. De moment hi ha 14 usuaris que estan fent ús d'aquest servei.

Amb aquesta iniciativa s'ofereix a la comarca un espai de suport a les persones amb malaltia mental crònica mitjançant la realització d'activitats rehabilitadores i estimatives amb la finalitat de facilitar-los la seua integració en la societat. Així mateix, es pretén orientar als familiars per a millorar la convivència.

PRISMA sorgeix com a resposta a les necessitats que en aquest àmbit es van detectar a l'estudi dut a terme per la Universitat de València mitjançant un conveni subscrit amb la Mancomunitat Camp de Túria.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon