Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera organitza i celebra la Festa del Llibre del 23 al 26 d’abril

Es tracta de la segona Festa del Llibre, organitzada des del departament municipal de Cultura de l’Ajuntament de la localitat.

La programació serà la següent:

El 23 d’abril hi haurà un recital concert d’Hernández Estellés a Casa Nebot, 19.00 h (C/Estació, 5).
El 24 d’abril, a les 11.30 hores, es portarà a terme les “Trobades del Segle XXI”, a l’antic aulari Josefa Guardiola (C/Sant Lluís). Esta activitat anirà a càrrec de la companyia Rebombori Cultural els quals repassaran el concepte de tradició oral i jugaran amb les nostres llegendes. L’activitat va dirigida a xiquetes i xiquets de 7 a 12 anys. Per a inscriure's al taller enviar un correu amb el nom i cognoms a auxiliar.cultura3@betera.es.

A més a més, a les 18.00 hores, Casa Nebot acollirà “Contacontes llegendes valencianes”, una oportunitat per a conéixer a totes les criatures perdudes en el refugi dels Monstres Oblidats: la Tarasca, El Drac del patriarca, Els donyets, L’home del sac, el butoni i les Festilleras. Aquesta activitat també la portarà endavant Rebombori Cultural.

Per a tancar la jornada, a les 19.00 h, es presentarà la tercera edició del llibre ‘Capitán Zheimer‘. L’encarregat d’esta presentació serà el seu escriptor Nacho Golfe, també a Casa Nebot.
El 25 d’abril es realitzarà un taller de pequelletres a l’antic aulari de Josefa Guardiola amb Rebombori Cultural. Este taller començarà a partir de les 11.30 hores. Així mateix, a les 18.00h, hi haurà un recital de poesia i micro obert a càrrec de ‘Quatre Poetes’, amb música en directe. L’acte serà a Casa Nebot. Per a inscriure's al taller enviar un correu amb el nom i cognoms a auxiliar.cultura3@betera.es.

Per a finalitzar, el 26 d’abril, tindrà lloc ‘Els Jocs de lletres’. Es tracta de Jocs Gegants a càrrec del grup ‘A riure’. Este esdeveniment es durà a terme al Parc d’Esplai a les 11.30 hores.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon