Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'actual alcalde de Benaguasil Ximo Segarra es presenta a la reelecció com a cap de llista del PP


Ximo Segarra va fer oficial  ahir a la vespra (divendres 1 de març)  la seua candidatura com a cap de cartell de Populars Benaguasil per a les eleccions municipals. L'actual alcalde intentarà així la reelecció per altres quatre anys en els comicis del mes de maig, després d'obtindre el suport unànime de l'executiva local i de la militància.

Segarra repeteix com a cap de llista, segons manifesta, " amb l'aval del treball realitzat durant aquests anys i amb la convicció de continuar contribuint a millorar i fer un Benaguasil més pròsper"

.La decisió, segons manifesta, està consensuada amb la seua família i companys de partit i " respon a la vocació de servei que assega cap als veïns de Benaguasil", així li ho han manifestat des del PP Nacional, Regional, Provincial i local que confien que “és el millor candidat per a revalidar l'alcaldia de Benaguasil i encapçalar un projecte guanyador basat en la proximitat a les persones, la participació ciutadana i l'acció social”.

L'acte va comptar amb l'assistència de nombrosos representants com la Portaveu Adjunta del Congrés dels Diputats, Belen Hoyo, el President de la Gestora Provincial i també alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la Portaveu en la Diputació, Mari Carmen Contelles, així com una nodrida representació provincial i comarcal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon