Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’ajuntament de Serra celebra la II Jornada per la Igualtat

L’Ajuntament de Serra celebra demà la II Jornada per la Igualtat amb un seguit d’actes adreçats a tota la població. Es pretén amb este dia “donar visibilitat a la necessitat d’una societat més igualitària” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón.


Els alumnes de tercer cicle de primària seran els destinataris d’un taller, Escape Room:

La desaparición, on es plantejaran diferents situacions per tractar les desigualtats que
encara hi existeixen entre hómens i dones.

Durant el matí, a l’entrada de la Casa Consistorial s’estarà construint el mur de la igualtat, un panell on els ciutadans podran deixar el seu missatge sobre pensaments I desitjos que aspiren a tindre una societat més igualitària. Els participants rebran un bolígraf de regal. “Educar en la igualtat és una tasca de tots. Des de casa, en la família, des de les institucions i també des de l’escola”, comenta Tusón.
Per finalitzar la jornada, la Casa de la Cultura, acollirà a les 22.30 hores la representació teatral de l’obra, Creativas en paro. Una creació de la companyia Rebombori Cultural que es centrarà en com les dones has estat ningunejades al llarg de la història.

Esta jornada dóna pas a la celebració de la Setmana de la Dona, organitzada des de l’Ajuntament de Serra conjuntament amb l’Associació de Dones en Acció. Tallers, eixides culturals i un play back solidary són algunes de les activitats preparades.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon