Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Ràdio Túria va celebrar el “Dia Mundial de la Ràdio” en el Palau de la Generalitat Valenciana

 Un acte festiu al qual van assistir les ràdios locals pertanyents a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Generalitat Valenciana

Dimarts passat, 13 de febrer, va ser el Dia Mundial de la Ràdio, una efemèride que la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) va voler celebrar amb un acte especial en el Saló de les Corts del Palau de la Generalitat, al qual també van acudir nombroses institucions públiques i professionals de la comunicació. Així, la Xarxa hi va realitzar un programa en directe que va abastar tota la gala, on es va destacar la trajectòria i tot el conjunt de persones que col·laboren diàriament en aquest entramat d'emissores municipals valencianes.

A l'esdeveniment va assistir també l'emissora municipal de l'Eliana, Ràdio Túria, en representació de la qual hi va estar present el seu director, Manuel Villada, al costat de diferents col·laboradors dels seus programes i acompanyat també per l'Alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.

El primer edil va voler destacar que “a l'Eliana comptem amb una ràdio consolidada, Ràdio Túria, amb més de 26 anys d'història i en la qual han col·laborat un gran nombre de persones. En aquest dia tan important hem volgut recolzar a les emissores municipals, que fan una gran labor per al poble.”

L'acte va comptar a més amb la presència del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que va voler posar en valor a la ràdio com a mitjà de proximitat, així com subratllar el paper que les emissores municipals realitzen en la vertebració del territori i en la configuració de l'espai comunicatiu valencià. En este sentit, va dedicar unes paraules d'agraïment als ajuntaments que han apostat per la ràdio municipal per a crear espais de comunicació plural, independent i pròxima a la ciutadania.   

També hi va estar present el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, qui ha aplaudit la normalització que el Consell ha dut a terme de les llicències radiofòniques de les emissores de la Xarxa, la qual cosa “benefícia la convivència i permet tindre una societat més avançada que té en compte a tots els ciutadans”.   

La XEMV agrupa una trentena d'emissores de tota la Comunitat Valenciana, sota l'auspici de la FVMP, amb l'objectiu d'unir esforços per a treballar conjuntament per la millora del sector de les ràdios municipals, en un espai des d'on definir metes i traçar estratègies comunes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon