Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aplec Camp de Túria convoca la 5ª Calçotada Popular de Camp de Túria per al 2 de març al Caçal Jaume I de Llíria

El pròxim dissabte 2 de març, a partir de les 12.30 h, es  celebrarà la 5a Calçotada Popular de Camp de Túria.

Aquesta edició s'esdevindrà al Casal Jaume I Camp de Túria i estarà tot ben assaonat amb jocs, actuacions musicals, comboi, cultura, festa, reivindicació i comarca.

Per a la reserva i compra de tiquets (places limitades) cal emplenar el següent formulari: goo.gl/KV8PvG. Cal triar si es vol pagar mitjançant transferència o en mà.

En cas de triar "Transferència bancària", cal fer un ingrés del total al número de compte ES52 3159 0062 0124 1164 2610, tot indicant-ne al concepte el nom i cognoms que s'ha posat a aquest formulari i, finalment, enviar el justificant a apleccampdeturia@gmail.com. En aquest cas, el tiquet es recollirà a la Calçotada mateixa, abans de dinar.

En cas de triar "Pagament en mà", cal pagar i recollir el tiquet el DIMECRES 27 de FEBRER de 18.30 h a 20.30 h al Casal Jaume I Camp de Túria (Av. dels Furs, 17 - Llíria).

El preu per a adultes és de 15 € i de 6 € per a xiquetes (fins a 12 anys). Hi haurà tant opció vegana com de carn.

HORARIS: 12.30 h. Jocs. 14 h. Calçotada Popular. 15.30 h. Actuacions de PD La Fucktoria i PD Resident.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon