Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana: Comencen les obres per a millorar la seguretat viària a l'entorn de la CV-35 i l'avinguda Camp de Túria

 
Un carril ciclo-vianant fins a Decathlon, nous punts de llum, passos de vianants i l'adaptació de les parades de bus per a persones amb mobilitat reduïda són algunes de les accions que pretenen millorar l'accessibilitat i la seguretat en els accessos a l'Eliana.

El gabinet d'Obres Públiques de la Generalitat ha iniciat les obres per a millorar els accessos a l'Eliana a l'entorn de l'avinguda Camp de Túria i els carrers Tuéjar i Vereda. En esta primera fase, es dotarà d'un nou carril cicló-vianant que creuarà el pont que travessa la CV-35, permetent connectar el municipi de l'Eliana amb Sant Antoni (Montesano), amb la major seguretat per a vianants i ciclistes. Així mateix, s'implementaran mesures per a reduir l'excés de velocitat que, en l'actualitat, predomina en esta zona.

Esta acció anirà acompanyada d'altres millores quant a la il·luminació, amb la instal·lació de noves lluminàries, i la calçada, generant nous encreuaments per a vianants, substituint barreres per altres més segures o mitjançant l'adaptació de rasants.

Paral·lelament, també es milloraran els carrils ciclo-vianants existents, generant una xarxa que connecte totes les parades d'autobús situades al carrer Tuéjar, l'avinguda Camp de Túria i la CV-35. Les parades d'autobús també es milloraren perquè siguen accessibles a totes les persones.  

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, s'ha mostrat molt satisfet amb l'inici d’estes obres “des que vaig arribar a l'alcaldia en 2015 he mantingut una comunicació molt fluida amb el gabinet d'Obres Públiques, la meua primera petició va ser l'encés dels fanals en els accessos a l'Eliana per la CV-35 i ho van fer ràpidament, canviant el criteri de l'anterior Generalitat. Seguidament, ens reunim per a plantejar unes millores en els accessos d'entrada i eixida a la CV-35 i ja estan començant a complir-los o, ja s'han complit, com els canvis introduïts en l'eixida a l'autovia per l’Helios”. Així mateix, ha remarcat que les pròximes millores, de major envergadura, que la Conselleria executarà són “una actuació sobre el carril de desacceleració en l'eixida 16 d'entrada a l'Eliana –rotonda de Decathlon- o la instal·lació de pantalles acústiques”.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :