Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de l’Eliana organitza les I Jornades de Benestar Animal

L’assistència és lliure amb inscripció prèvia

L’Ajuntament de l’Eliana organitza les I Jornades de Benestar Animal amb l’objectiu de promoure el coneixement de la situació dels animals de companyia als nostres municipis, un major respecte cap a ells i una convivència més cívica entre la ciutadania.

Les Jornades, impulsades des de l’Àrea de Benestar Animal, estan adreçades a qualsevol persona que tinga interés en saber més sobre els animals de companyia, la regulació de les condicions de convivència amb ells i una mostra d’experiències o iniciatives rellevants. Amb caràcter específic, les Jornades es dirigeixen a responsables tècnics i polítics amb competències en matèria de benestar animal, així com a professionals veterinaris i a entitats de protecció animal.

El programa comprén una jornada principal, centrada en el benestar animal a l’àmbit local i la presentació de la nova Ordenança (dissabte 2 de març al matí) i diverses sessions de caràcter tècnic sobre el control de colònies de gats de carrer (dilluns 4, dijous 7 i dilluns 11 de març a la vesprada).

L’assistència a les activitats programades és lliure, prèvia inscripció a la següent adreça de correu electrònic: benestaranimal@leliana.es


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :