Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La II 'Trobada intercultural' de La Pobla de Vallbona reuneix a 9 associacions locals

La segona edició de la 'Trobada Intercultural' de la Pobla de Vallbona va finalitzar amb un gran èxit de participació. L'edil de Drets Civils en el consistori poblà, Regina Llavata, es va mostrar molt satisfeta per l'evolució d'aquesta iniciativa: "L'increment experimentat en aquests dos anys ha sigut espectacular: cada vegada més associacions locals volen participar, i també el nombre de veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona que assisteix a aquest esdeveniment és cada vegada major. De fet, veiem que en futures edicions serà necessari celebrar-ho a l'aire lliure, ja que l'aforament està prop de veure's cobert".

En aquesta ocasió, van participar l'associació gitana 'Alfa Omega'; representants de Creu Roja Espanyola; el col·lectiu LGTBI 'Mirall Camp de Túria'; el Centre d'Estudis Locals (CEL) de La Pobla de Vallbona; l'associació 'Junts amb el Senegal per un futur millor'; el col·lectiu 'Nuevo Renacer'; l'associació de Mares Estrangeres; el Grup de Danses de l'Associació Cultural de la Pobla de Vallbona; i el grup de voluntariat 'Castellano por la Igualdad'.

En paraules de l'edil de Drets Civils, "estem davant una proposta que pretén fomentar la interrelació entre els diferents col·lectius que componen el nostre municipi. La Pobla de Vallbona no solament està integrada per les famílies que han format en la nostra localitat des de fa diverses generacions, sinó que la seua major riquesa arriba gràcies al mestissatge constant que existeix amb altres col·lectius que s'han establit en aquesta població i desitgen formar part activa de la nostra societat".

Segons Llavata, "apostem per la Interculturalitat, en la qual qualsevol col·lectiu puga sentir-se part de la Pobla de Vallbona. Cadascun d'aquestes trobades està servint per a comprovar com tots ells volen ser part important en la construcció d'un millor municipi més obert i divers. La resposta està sent boníssima, cada vegada més gent participa de forma activa i les expectatives per a pròximes edicions són encara més ambicioses".
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon