Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra acull dimecres 16 de gener una nova jornada del cicle sobre gestió forestal sostenible

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, obrirà demà dimecres 16 de gener a Serra una nova sessió del cicle de jornades sobre gestió forestal sostenible que recorre les comarques de València. Aquesta quarta jornada posarà el focus en les comarques del Camp de Túria i Camp de Morvedre.

La jornada es celebrarà a la Casa de Cultura de Serra i tindrà lloc entre les 9 i les 14 hores. El diputat Josep Bort estarà acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Alicia Tusón, i per altres representants polítics, tècnics i civils d’aquestes comarques.

La sessió constarà de tres parts on s’abordarà la situació actual dels ecosistemes agro-forestals valencians, les seues possibilitats i oportunitats; la gestió forestal des d’una visió interdisciplinària tant econòmica com mediambiental i social; i el paper de les administracions públiques en la gestió d’aquests recursos naturals.  




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon