Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana va celebrar el lliurament dels Premis Ciutadania 2018

Coincidint amb el Dia de la Constitució, aquesta gala tracta de reconèixer i premiar als ciutadans i col•lectius de l'Eliana per la seua trajectòria i compromís amb el municipi.   

 El 6 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia de la Constitució, l'Eliana va celebrar el lliurament dels Premis Ciutadania 2018, un acte amb el qual, cada any, s'atorga el premi als ciutadans i col•lectius del municipi que millor han influït en la convivència del mateix, així com en el seu desenvolupament, durant l'any.

L'acte va començar als 10:45 hores en la Plaça del País Valencià, punt on es van congregar els premiats i assistents per a iniciar una processó cívica cap al centre sociocultural. Aquesta processó va comptar amb música tradicional valenciana.

Una vegada allí, l'acte de lliurament dels premis va donar començament en la nova sala del Centre Sociocultural, on el grup de majors de l'Escola Coral de l'Eliana va oferir una especial actuació. L'acte va comptar amb una alta assistència de públic.

Així, els premiats van ser: en la categoria de “Millor Expedient Acadèmic de l'IES l'Eliana”, l'estudiant Félix Moreno Peñarrubia, en representació del qual va arreplegar el premi el seu pare; en la categoria de “Empresa i Comerç”, l'Associació de Comerciants de l'Eliana; en la categoria de “Esports” , l'atleta Concha Montaner; en la categoria de “Premi al Ciutadà”, es va atorgar el premi a José Cerezo; en la categoria de “Cultura”, el premi va recaure en el grup Teatreliana, representat per Sefa Bernet; en la categoria de “Educació” , els premiats van ser la professora Inmaculada Mondría Sáez i l'Associació Salamandra, representada per Pepe del Campo i Reyes Belvís.

En paraules de l'Alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, “este és un acte que va nàixer amb la independència de l'Eliana de la Pobla de Vallbona, i a dia d'avui segueix premiant i reconeixent a tots aquells que cada dia fan de l'Eliana un poble millor, a més de convertir-se en una de les celebracions més especials i emotives del nostre municipi”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon