Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria i els Ajuntaments que la integren comdemnen l'acte vandàlic a un regidor de Vilamarxant

La institució rebutja aquest tipus d'agressions fruit de conductes anti democràtiques

La Mancomunitat Camp de Túria i els Ajuntaments dels 17 municipis que la integren han condemnat novament els actes vandàlics que ha patit recentment un regidor de la localitat deVilamaxant.

El mes de novembre passat, aquesta institució supramunicipal va manifestar en una declaració institucional la seua més profunda repulsa davant els actes vandàlics perpetrats des de fa mesos contra representants polítics d'institucions públiques i de partits polítics comarcals.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha recordat que “el mes passat remetem una declaració institucional perquè fóra aprovada en els plens mostrant nostra més enèrgica i ferma condemna a aquest tipus d'agressions que són fruit de conductes totalment anti democràtiques”.

En aquesta declaració es mostra “el nostre suport i solidaritat cap als qui s'han vist afectats per aquest tipus d'agressions per la seua mera condició de representants polítics. Considerem que aquest tipus de fets són intolerables en una societat democràtica”. L'escrit reivindica a més “la llibertat de pensament, d'expressió i de representació pròpies d'un estat democràtic”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon