Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La que serà ràdio local de la Pobla de Vallbona ja té la freqüència autoritzada

Se li ha  concedit la freqüència provisional a la futura ràdio de la Pobla de Vallbona

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha rebut una resposta positiva des de la Secretaria Autonòmica de Comunicació de la Generalitat Valenciana, que s'ha posicionat a favor de la concessió d'una freqüència provisional de la futura ràdio de la Pobla de Vallbona. L'edil de Comunicació i Noves Tecnologies en el consistori poblà, José Miguel Tomás, s'ha mostrat molt satisfet per aquesta resposta, que ha qualificat de "nou pas per a incrementar l'oferta informativa del municipi".

L'actual equip de govern de La Pobla de Vallbona vol dotar a la localitat d'una nova ràdio, que contribuïsca a diversificar les opcions d'accés a la informació per part de la ciutadania: "A més del web, les seues xarxes socials i l'APP, la Pobla de Vallbona disposa d'una televisió local. Però considerem que una emissora de ràdio compliria una important funció en aquesta localitat: en primer lloc, aportaria immediatesa a la transmissió de notícies en el nostre municipi", explica Tomás.

"A més, considerem que aquesta ràdio serà un element important en la participació de les diferents associacions locals, als qui se'ls oferiria una interessant oportunitat per a donar a conéixer el seu àmbit d'actuació, etc. Sense oblidar que seria una alternativa per als joves del nostre municipi que estudien Telecomunicacions, Periodisme, Imatge i So... i necessiten espais en els quals realitzar les seues pràctiques, per a tenir majors possibilitats d'accedir al mercat laboral", afig aquest edil.

Amb la concessió d'aquesta freqüència, el consistori poblà està més prop de poder iniciar les seues primeres emissions: s'iniciarà aviat l'adquisició del material necessari, per al qual ja existeix una partida pressupostària assignada, i la voluntat dels dirigents locals pasa per aconseguir que la ràdio done els seus primers passos a la fi del present any o en l'inici de 2019.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon