Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca Pública de Nàquera organitza una activitat fins al 23 d'abril de 2019 amb l'objectiu de qui participe haja de llegir 25 llibres, al menys

La Biblioteca Pública de Nàquera llança un desafiament per a tots els usuaris que tinguen com a mínim quatre anys d’edat. Aquest repte consisteix a llegir un mínim de 25 llibres abans del pròxim 23 d’abril del 2019, dia en el qual se celebra el Dia Internacional del llibre.

Com tot desafiament, tindrà un obsequi per a tot el que aconseguisca llegir aquesta xifra de llibres però no solament açò, també hi hauran premis per als tres lectors que més llibres lligen. Com hi ha clares diferències, tant en la temàtica com en la forma, dels llibres d’adults amb els infantils, les lectures es comptabilitzaran en funció d’un rang d’edats.

En concret en quatre rangs: de 4 a 6 anys (tindran com a meta 50 donada la brevetat dels llibres), de 7 a 10 anys, de 10 a 14 anys i, finalment, per a majors de 14 anys.

Els requisits per a participar són pocs. Simplement cal disposar del carnet d’usuari de la Biblioteca Pública de Nàquera i tenir més de 4 anys.

A més, a partir del mes de gener, a més del club de lectura tindrem trobades amb autors amb l’I Cicle de presentacions de llibres de poesia en castellà.

Les sessions es realitzaran el penúltim divendres de mes, comencem el 18 de gener. Fins al moment es pot confirmar que es comptarà amb la presentació de:

- SEXO, DROGAS, POESÍA Y ROCK AND ROLL de Javier Vayá.
- ASCENDIENDO A LO HONDO DE Javier Vayà.
- AÚN TU NOMBRE de Ramón Campos.
- ARMISTICIO de Sara Demiguel.
- LA PIEL COMO ENIGMA de Francis Ferris.

D’altra banda, la Biblioteca Pública de Nàquera té un altre tipus de serveis com són el Servei de préstec bibliotecari, el préstecs interbibliotecari, el creuallibres, les peticions dels usuaris i l’aula d’informàtica i la zona wifi.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon