Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Carrera dels Arbres i Castells de Camp de Túria celebrarà la desena edició els dies 23 i 24 de febrer de 2019

La Mancomunitat Camp de Túria ha presentat aquest matí la Carrera dels Arbres i Castells en l'espai de Turisme El Cub de les Comarques, en la Marina Real de València. La presentació d'aquest esdeveniment turístic-esportiu suposa l'inici de la difusió de la comarca com a destinació turística en l'oficina de Promoció del Patronat de Turisme (C/Poeta Querol), fins al dia 24 de novembre.

A l'acte, presidit per Mª Dolores Celda, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, han assistit alcaldes, regidors, tècnics de Turisme i Esports de la comarca, així com el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles.

“La Carrera dels Arbres i Castells és més que un esdeveniment esportiu, és un esdeveniment amb el qual des de la Mancomunitat i els 17 municipis del Camp de Túria pretenem donar a conèixer el nostre patrimoni paisatgístic i arquitectònic a través d'una de les pràctiques esportives amb major auge en l'actualitat, el running”, ha assenyalat Mª Dolores Celda.

“La implantació de l'esport com a producte turístic suposa noves oportunitats d'inversió, de desenvolupament de projectes i creació de noves ocupacions. En definitiva, ens ofereix un ampli espectre d'oportunitats per a l'ocupació de l'oci i del temps lliure, en un magnífic entorn com és el Camp de Túria. La Carrera dels Arbres i Castells és un esdeveniment que ens permet continuar el nostre treball en aquesta direcció, apostant per un turisme actiu, per una alternativa al turisme tradicional”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat.

Per part seua, el responsable del Patronat de Turisme ha manifestat que “la Carrera dels Arbres i Castells reuneix tots els ingredients que ens fan falta posar en valor en molts dels recursos que posseeixen un ús turístic, com són el medi ambient, la nostra història i també la nostra gent”.

Novetats 2019

Aquesta institució supramunicipal organitza i coordina per quart any consecutiu aquesta carrera , que tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer i que compta amb el suport econòmic de Turisme Comunitat Valenciana i el respatler dels 17 Ajuntaments de la comarca a més d’empreses, com Caixa Popular, Decathlon, Disber, 226ERS, entre d’altres.

Per a aquesta nova edició s'espera que la participació continue creixent com ha succeït en els anys anteriors i participen més de 400 corredors. Com a novetats per a 2019, destaquen el disseny renovat d'algunes etapes, com la de Llíria a la Pobla de Vallbona i la de Benaguasil a Vilamarxant; la finalització de la carrera en la localitat de Riba-roja de Túria i la cada vegada més ferma aposta des de l'organització pel respecte al medi ambient. En aquest sentit, el reglament de la carrera contemplarà la prohibició expressa de l'ús de plàstics durant els avituallaments, el marcatge dels productes emprats pels corredors, com a gels i barretes, amb la finalitat d'identificar possibles residus, així com l'ús de balises biodegradables.

La Carrera dels Arbres i Castells se celebra durant tot un cap de setmana i està estructurada en 15 etapes, amb un total de més de 200 km de recorregut pels 17 municipis del Camp de Túria.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon