Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins a 1.500 persones participen i busquen una oportunitat laboral en el I Fòrum “Llíria T’Ocupa”


Esta iniciativa reforça les polítiques d’ocupació municipals que han permès reduir la taxa d’atur a Llíria en un 30% durant els últims tres anys

El I Fòrum “Llíria T’Ocupa” ha reunit a més de 1.500 persones interessades en trobar un lloc de treball, en una iniciativa impulsada per l’Àrea de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Llíria i Labora, l’antic Servef; amb l’objectiu de fomentar l’ocupació a la localitat.

La inauguració del Fòrum “Llíria T’Ocupa” ha estat a càrrec de la directora general de Labora, Rocio Briones, i el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina. Ells dos han visitat els diferents aparadors de la fira i han comprovat el funcionament de les 600 entrevistes als candidats, que han optat als més de 100 llocs de treball oferits per les 25 empreses participants.

L’edil edetà ha valorat molt positivament la resposta i “l’acollida que ha tingut este primer fòrum d’ocupació perquè, des de l’administració local, hem treballat per crear este espai que pose en contacte a les persones desocupades directament amb les empreses”.

A més de les entrevistes concertades, “Llíria T’Ocupa” ha recollit més de 1.600 currículums que entregarà directament a les empreses i ha donat l’oportunitat als participats de conèixer altres programes d’ocupació i formació impulsats, entre altres, per Labora, la Mancomunitat Camp de Túria o l’Escola Oficial d’Idiomes.

Altre dels atractius del fòrum ha sigut el cicle de conferències d’experts, oferides per l’speaker Gema Font, l’actor Joan Carles Roselló i els formadors Sergio Ayala, Ami Bondia i Javier Alandes. Al llarg del matí, els comunicadors han donat consells i estratègies als oients amb la finalitat d’incrementar les seues possibilitats d’èxit en la cerca d’ocupació.

L’ocupació, una de les apostes de la legislatura

El I Fòrum “Llíria T’Ocupa” és una nova iniciativa de l’Ajuntament de Llíria per fomentar l’ocupació. Segons Ferran Pina, esta ha sigut “una de les apostes i dels reptes que hem assumit i a la qual hem dedicat gran part del nostre treball i esforç”.

En els últims tres anys, el consistori ha treballat per posar en marxa el polígon de Carrases i ha realitzat una inversió de més de 4.5 milions d’euros en programes d’ocupació, amb la col·laboració d’altres ens com Labora i la Diputació.

“Estem molt satisfets perquè, en l’actual legislatura, la taxa d’atur de Llíria s’ha reduït en més d’un 30%, donant l’oportunitat a més de 800 persones de sumar-se al mercat laboral” ha conclòs Pina.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon