Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

"El Palauet" de Bétera estrena nova rampa molt menys empinada i més còmoda per als usuaris amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Bétera ha construït una nova rampa d'accés a l'edifici de la Casa de la Cultura i la Llar del Jubilat amb l'objectiu de reduir el pendent de la rampa que hi havia i fer l'entrada més accessible.

Després d'un mes d'obres, el nou accés ja està acabat i els usuaris del centre ja la utilitzen "això està de categoria, feia falta una nova rampa per a poder entrar i eixir dels jubilats amb els vells genolls que tenim", han comentat els majors del centre.

Les obres de la rampa han tingut un cost de 19.000 euros més IVA, i a més de la rampa s'ha millorat l'alçada de la vorera i s'ha pintat la barana.

La regidora de Drets Socials, Raquel Puig (Compromís), assegura que s'ha decidit fer esta obra per la necessitat de reduir la pendent, "la rampa era massa empinada i necessitàvem un bon accés per als nostres majors, molts d'ells amb mobilitat reduïda. És un accés que utilitza molta gent i des del govern volíem que estiguera com toca, doncs apostem perquè tots els edificis municipals siguen 100% accessibles".


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :