Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

"El Palauet" de Bétera estrena nova rampa molt menys empinada i més còmoda per als usuaris amb mobilitat reduïda

L'Ajuntament de Bétera ha construït una nova rampa d'accés a l'edifici de la Casa de la Cultura i la Llar del Jubilat amb l'objectiu de reduir el pendent de la rampa que hi havia i fer l'entrada més accessible.

Després d'un mes d'obres, el nou accés ja està acabat i els usuaris del centre ja la utilitzen "això està de categoria, feia falta una nova rampa per a poder entrar i eixir dels jubilats amb els vells genolls que tenim", han comentat els majors del centre.

Les obres de la rampa han tingut un cost de 19.000 euros més IVA, i a més de la rampa s'ha millorat l'alçada de la vorera i s'ha pintat la barana.

La regidora de Drets Socials, Raquel Puig (Compromís), assegura que s'ha decidit fer esta obra per la necessitat de reduir la pendent, "la rampa era massa empinada i necessitàvem un bon accés per als nostres majors, molts d'ells amb mobilitat reduïda. És un accés que utilitza molta gent i des del govern volíem que estiguera com toca, doncs apostem perquè tots els edificis municipals siguen 100% accessibles".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon