Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 40.000 persones assisteixen al Festardor de la Pobla de Vallbona


13.500 persones diàries visiten la Pobla de Vallbona en l’edició rècord del Festardor

El regidor de festes descata l’important impacte econòmic en el comerç i el sector hostaler local.

 L’organització del Festardor ha xifrat en 13.500 abonaments venuts per al Festardor 2018 celebrat a la Pobla de Vallbona, el que suposa un total de més de 40.000 assistents al llarg dels tres dies de festival. Es tracta de l’edició amb més participació de les 6 celebrades fins ara.

L’ajuntament ha destacat que este festival ha suposat una mostra que el municipi està preparat per acollir grans esdeveniments i han posat a la Pobla de Vallbona en el mapa dels grans festivals de música valencians. 
La celebració del Festardor ha suposat la contractació de 28 veïns de la Pobla de manera directa i unes 300 contractacions de manera indirecta per a la celebració del festival, tant en els preparatius com durant el propi esdeveniment. També uns 1.000 veïns de la Pobla de Vallbona han pogut adquirir entrades a un preu reduït amb un descompte del 50% respecte la taquilla.

A més, “durant el cap de setmana bona part de les tendes, bars i restaurants de la Pobla de Vallbona han estat plens de clients i en alguns comerços fins i tot han vist com es quedaven sense existències, el que prova que este tipus d’esdeveniments aporten resultats molt positius per a l’economia local”, ha assegurat el regidor de Festes. Fran Esteban assenyala que el sector comercial ha manifestat la “satisfacció per acollir un esdeveniment d’esta envergadura que significa un gran nombre de clients per als seus locals”.
Organització del Festardor

El Festardor és un dels grans festivals que se celebra a la Comunitat Valenciana i ha registrat assistents de tot l’Estat. Ha comptat amb tres escenaris de música rock, pop i rap i més d’una cinquantena de grups, entre ells el grup local Aspart. Per acollir el públic l’Ajuntament havia disposat una gran zona d’acampada al costat del recinte del festival amb capacitat per a 5.000 persones amb dutxes i banys; una zona de descans i un pàrquing de caravanes. A més s’han dotat de serveis com lavabos químics en la zona d’acampada i les de descans.

L’ajuntament de la Pobla de Vallbona ha lamentat els problemes d’accés que es van patir el primer dia per l’arribada massiva de públic que l’empresa organitzadora no tenia prevista. També demana disculpes per les molèsties que totes les festes poden causar al veïns i els retards que les pluges del diumenge han provocat en els treballs de neteja.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon