Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'alumnat de Bétera reivindica en una jornada festiva que volen anar a l'escola caminant

Centenes d'alumnes i les alumnes de cinqué de tots els centres educatius de Bétera van eixir el divendres de les aules per prendre els carrers del municipi i celebrar el dia “Camí a l’Escola”, una jornada organitzada per l'Ajuntament de Bétera en la qual els xiquets reivindiquen que a ells els agrada anar a l'escola caminant per les vies més segures del poble.

Amb globus, música i pancartes realitzades per ells mateixos en cada classe, centenars d'alumnes van recórrer un dels itineraris més segurs fins a arribar a la plaça del Castell, on van esmorzar tots junts i van escoltar una explicació de la història del castell.

"L'objectiu de la jornada és potenciar que els alumnes dels col·legis i instituts utilitzen el camí a l'escola com una cosa normal en el seu dia a dia. D'esta manera s'evita el trànsit i les aglomeracions de cotxes a les portes dels centres, però a més s'ha demostrat que tindre una ruta ajuda a fer que l'absentisme disminuisca", explica el regidor d'Educació, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE).

Esta és la cinquena vegada que se celebra esta jornada festiva i amb ella els alumnes, pares i tots els veïns i veïnes de Bétera s'assabenten que anant a l'escola a peu per rutes segures es cuida del medi ambient, se socialitza i en definitiva es va més a gust a l’escola.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :