Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alumnat de Bétera reivindica en una jornada festiva que volen anar a l'escola caminant

Centenes d'alumnes i les alumnes de cinqué de tots els centres educatius de Bétera van eixir el divendres de les aules per prendre els carrers del municipi i celebrar el dia “Camí a l’Escola”, una jornada organitzada per l'Ajuntament de Bétera en la qual els xiquets reivindiquen que a ells els agrada anar a l'escola caminant per les vies més segures del poble.

Amb globus, música i pancartes realitzades per ells mateixos en cada classe, centenars d'alumnes van recórrer un dels itineraris més segurs fins a arribar a la plaça del Castell, on van esmorzar tots junts i van escoltar una explicació de la història del castell.

"L'objectiu de la jornada és potenciar que els alumnes dels col·legis i instituts utilitzen el camí a l'escola com una cosa normal en el seu dia a dia. D'esta manera s'evita el trànsit i les aglomeracions de cotxes a les portes dels centres, però a més s'ha demostrat que tindre una ruta ajuda a fer que l'absentisme disminuisca", explica el regidor d'Educació, Fernando Cantarino (PSPV-PSOE).

Esta és la cinquena vegada que se celebra esta jornada festiva i amb ella els alumnes, pares i tots els veïns i veïnes de Bétera s'assabenten que anant a l'escola a peu per rutes segures es cuida del medi ambient, se socialitza i en definitiva es va més a gust a l’escola.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon