Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera construeix un nou parc esportiu a la zona verda central de Mas Camarena

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha posat en marxa un nou parc a la urbanització Mas Camarena. Es tracta del segon parc dedicat a la pràctica del cal·listènia, una modalitat d'exercicis físics basada en el moviment de grups musculars molt de moda entre els joves.
El primer d'ells es va instal·lar al nucli urbà, concretament al carrer Castelló, i més d'un any després s'ha consolidat com un dels parcs més concorreguts de Bétera, de fet molts aficionants de pobles propers vénen fins ací per practicar aquest esport.

"Vist l'èxit del parc inaugurat al nucli urbà l'any passat, vam pensar que Mas Camarena també havia de gaudir d'un parc esportiu. En els últims anys hem renovat i construït nombrosos parcs infantils però també apostem pels parcs esportius per poder arribar no només als xiquets sinó també a la gent jove", ha explicat la regidora Cristina Ballesteros (PSPV).

Amb una inversió de més de 20.000 euros, el parc està situat a la zona verda central de Mas Camarena, al costat de l'anell principal i davant de l'eixida al Parc Tecnològic amb l'objectiu de donar servei a tots els nuclis de la urbanització com la zona nord, la zona nord i est. A més dels aparells dedicats al cal·listènia s'ha col·locat també mobiliari urbà realitzat amb materials reciclats.
Inversió en les urbanitzacions 

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), ha destacat que "des de l'Ajuntament s'està fent un esforç per millorar totes les zones del poble i en aquest cas és a Mas Camarena on estem fent millores necessàries com aquest parc o el nou asfaltat l'anell. A més tenim previst millorar la pista de bàsquet en els pròxims mesos".

"Tenim clar que hem de cobrir les necessitats de tota la població independentment que després hi haja grups polítics que consideren que aquest equip de govern només inverteix en el nucli urbà. Jo crec que aquestes actuacions són un exemple que per a nosaltres Bétera és tot el terme municipal", ha destacat Cristina Alemany.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon