Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Taller de Lactància Amamanta compleix 5 anys a l'Eliana


El passat dilluns 1 d'octubre, amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, el taller es va realitzar a la Plaça del País Valencià.

El Taller de Lactància Amamanta compleix 5 anys implantat a l'Eliana. Tots els dilluns d'11.30h a 13.30h les mares lactants, i pares també, poden unir-se a este grup de suport a la lactància materna a l'Aula 4 del Centre Sociocultural.

Aquesta setmana, de l'1 al 7 d'octubre, se celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna sota el lema “Lactància materna, pilar de vida”. Així, el passat dilluns al migdia, el Taller, en col·laboració amb la Regidoria d'Igualtat, es va traslladar a la Plaça del País Valencià a fi de sumar-se a les reivindicacions de més protecció, promoció i suport al dret a la lactància materna.

D'altra banda, amb aquesta acció, el Taller i la Regidoria van voler visibilizar, naturalitzar i promoure la lactància materna donats els seus múltiples beneficis.

El diumenge 7 d'octubre finalitzarà esta setmana reivindicativa amb una trobada d'associacions relacionades amb la lactància en els Jardins de Vivers (València). La festa començarà a les 10.30h.   

El Taller de Lactància que organitza Amamanta a l'Eliana no és només una trobada per a les mares lactants i els seus nounats, també ofereix xarrades relacionades amb la lactància i la criança, l'alimentació, la recuperació de sòl pèlvic, etc. durant els primers mesos de vida del bebè. No és necessari ser sòcia per poder assistir.   

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon