Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca Municipal de l’Eliana envia centenars de llibres donats a la Biblioteca de Cebolla (Toledo).

La iniciativa que es va llançar a setembre ha sigut ampliament contestada per la població de l’Eliana, amb la col·laboració també de l’empresa Falomir Juegos i l’Associació l’ElianaVol.

El passat mes de setembre la Biblioteca Municipal de l'Eliana, junt amb l'Àrea de Voluntariat de l'Ajuntament, van llançar una crida als ciutadans/es de l'Eliana perquè donaren llibres per a la Biblioteca del municipi de Cebolla (Toledo) arrasada per una riuada. Va ser una iniciativa solidària a la qual la gent de l'Eliana va respondre en el seu moment donant centenars de llibres i aproximadament cent DVD’s.

Este material fou seleccionat i organitzat en caixes a la biblioteca, i, després de tot un procés de gestió per a poder materialitzar la donació, la passada setmana van ser enviats tots els exemplars a la Biblioteca de Cebolla.

L'èxit d'aquesta campanya ha sigut possible gràcies a tota la gent solidària que ha oferit els seus llibres i que sempre s'implica en altres campanyes solidàries similars. Una mostra de que la ciutadania és plenament conscient que un poble no pot viure sense la seua biblioteca.

També ha sigut fonamental la col·laboració de l'empresa elianera Falomir Juegos i l'Associació l’ElianaVol, que s'han implicat en este projecte des del primer moment en l'embalatge, fins a l'últim, col·laborant en la gestió del seu transport.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal