Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSPV ha triat candidats/es per a les municipals de 2019 en els municipis de més de 20.000 de Camp de Túria

Llíria, Riba-roja i La Pobla repetirà amb les persones que encapçalen actualment, mentre que Bétera estrena cap de llista.

Per Llíria Manolo Civera serà el representant del PSPV-PSOE repetint la situació de 2015 i , per tant, aspirant a repetir d'alcalde, la qual cosa actualment exerceix amb suport de COMPROMIS i algun suport d'altres regidors que han anat eixint de les files originals per les quals es van presentar (C's i la marca de PODEMOS local)

Robert Raga repetirà com a cap de llista per a Riba-roja. Raga va aconseguir l'alcadía amb suport de COMPROMIS, ESQUERRA UNIDA i la marca local de PODEMOS, en el que es va donar a cridar el Pacte de l'Ateneu, signat en l'Ateneu, local d'Esquerra Unida del municipi.

A la Pobla de Vallbona, qui és actual portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament, Regina Llavata, ha sigut l'única candidatura del PSPV que s'ha presentat en el municipi, on el partit forma part de l'acord amb Compromís, que ostenta l'alcaldia, amb EU i CUPO.

A Bétera, com a cap de llista dels socialistes serà María José Ballesteros, secretària general del PSPV a Bétera. Ballesteros és la primera vegada que es presenta com a candidata a l'alcaldia i actualment recolza l'alcaldia que encapçala  COMPROMIS i la marca local de Podemos.

En la resta de localitats menors de 20.000 habitants de la comarca - inclosa l'Eliana -, les llistes es presentaran i votaran en cadascuna de les assemblees locals. El termini per a presentar les llistes en aquest cas finalitzarà a principis del pròxim mes de novembre.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon