Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera rep una subvenció de 5.537 euros per a l'elaboració del Pla Local contra Incendis

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha concedit 5.537 euros a l'Ajuntament de Bétera per a l'elaboració del Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals.

"Amb esta subvenció des de la regidoria de Medi Ambient ens posem a treballar per elaborar un estudi exhaustiu de la massa forestal que hi ha a tot el terme municipal, amb l'objectiu d'adoptar mesures concretes en cada punt", explica el regidor de Medi Ambient, Joano Baudes (Compromís).

El 18% del sòl del terme municipal de Bétera és massa forestal i molt d'este sòl està apegat a les urbanitzacions de Bétera com és el cas de Pinares, Camí Paterna o la Lloma, entre d'altres.

"Un Pla Local de Prevenció d'Incendis és totalment necessari en el nostre municipi, ja que ens permetria prendre mesures de prevenció d'incendis sobretot a les zones més properes a les urbanitzacions de Bétera com per eixample l'instal·lació de canons d'aigua", explica el regidor.

Una altra de les peculiaritats del nostre municipi és que el 90% del sòl forestal és propietat de la Junta de Montes per la qual cosa "també des d'esta institució s'està realitzant ja un estudi de les necessitats de neteja i manteniment de totes les seues parcel·les. Amb este estudi formal podran optar a les ajudes i subvencions públiques que els permetrà realitzar una neteja integral de tots els seus terrenys".

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :