Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Al Camp de Túria, el comerç local organitza una campanya de foment de compres a Nadal

Amb el suport de la Mancomunitat

Les Associacions de Comerciants dels 17 municipis del Camp de Túria, amb el suport de la Mancomunitat Camp de Túria, s'han unit per a posar en marxa una campanya comarcal per a potenciar les compres nadalenques en els comerços locals.

La campanya, que porta per lema “Comprant a casa” i amb la signatura Comerços Camp de Túria, té com a objectiu principal conscienciar als veïns dels beneficis de comprar en el comerç de proximitat de la comarca, un dels principals motors de l'economia local.

Per a això, s'editaran fullets i cartells informatius que també es difondran a través de les xarxes socials. Així mateix, se sortejaran entre els clients vals per a realitzar compres en els comerços associats.

Aquesta actuació és una de les primeres accions que de forma conjunta es duran a terme a la comarca amb la finalitat de revitalitzar el comerç local i defensar els seus interessos, potenciant la seua competitivitat a través dels valors propis d'aquest comerç com són confiança, familiaritat, proximitat i qualitat, entre uns altres.

Associacionisme

Des de la Mancomunitat Camp de Túria, dins de l'Acord Territorial d'Ocupació, s'ha apostat fermament per l'associacionisme com una eina per a impulsar i enfortir el xicotet comerç. De fet, en 2017 i 2018 s'han creat associacions de comerciants i empresaris a Casinos, Serra, Gàtova, Marines i Olocau i s'ha treballat en la dinamització dels col·lectius ja existents en altres municipi de la comarca, oferint-los suport en diferents àmbits com la formació, l'organització de fires i altres esdeveniments.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon