Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Escola de Bàsquet Llíria organitza un clínic solidari per als camps de refugiats del Sàhara el 16 de setembre

Gràcies al projecte “Una cistella al Sàhara” impulsat per l'àrea de Polítiques Inclusives i Igualtat de l'Ajuntament de Llíria; l’Escola de Bàsquet Llíria, notable col•laborador, ha organitzat un clínic solidari amb la finalitat de recaptar fons per al mateix. Tot el recaptat es destinarà a la compra de canastres, material i aliments necessaris per al desenvolupament del projecte que es durà a terme en els campaments de refugiats del Sàhara, concretament en la daira de Tinigir (Dajla).

El clínic tindrà lloc el diumenge 16 de setembre de 2018 en el Pavelló Pla de l’Arc (Llíria). La jornada s'iniciarà a les 10 hores amb la xarrada d'Oscar de Paula, triat millor entrenador de la Minicopa Endesa 2018, amb el Joventut de Badalona, qui centrarà la seua exposició en la “Iniciativa per a la millora de presa de decisions en etapes formatives”.

Després d'un xicotet descans, a les 12 hores serà el torn de David Cárdenas, entrenador superior i professor de la Universitat de Granada, qui atendrà a la “Millora de la passada i recepció de la pilota en categories de formació”. Amb aquesta xarrada, donarà per finalitzada la jornada del matí.

A les 16.30 hores es reprendrà la jornada amb Jota Cuspinera, entrenador entre uns altres del Montakit Fuenlabrada i Tecnyconta Zaragoza, la xarrada del qual estarà enfocada a la “Evolució del joc ofensiu per conceptes des de la formació fins a l'especialització del jugador”.

Els assistents a la jornada disposaran d'un servei de bar durant el descans d'11.30 a 12 hores. I para tot aquell que desitge realitzar el menjar prop de les instal•lacions, la I.B Llíria facilitarà la inscripció a ella amb un cost d'11 euros el menú fins al 13 de setembre, preu que se sumarà als 30 euros que costa l'accés al clínic. La inscripció pot realitzar-se per transferència bancària a I. B. Lliria (ÉS96 3058 7097 4127 2000 4145), amb el concepte Clínic Solidari i l'enviament del justificant de pagament a escolabasquetlliria@gmail.com; en la tenda Basket Blanet (Avda Peris i Valero, 183 46005, València) i en el Pavelló Pla de l’Arc el mateix dia del clínic.

L'assistència a la jornada completa equivaldrà a 9 hores de pràctiques per als alumnes/as dels Cursos d'Entrenador FBCV. Aquesta assistència haurà de ser certificada per l'entitat organitzadora. A més, tots els inscrits al clínic podran gaudir d'un descompte de 5 euros en productes Oultet en la tenda BASKET PLANET.

La I.B Llíria, vol ressaltar la importància que té el projecte “Una cistella al Sàhara” per als xiquets i xiquetes sahrauís i convida a tots els entrenadors a col•laborar en ell, amb l'assistència al clínic.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon