Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 'Bus de la Llengua' arriba a Riba-roja els dies 3 i 4 de setembre


Els dies 3 i 4 de setembre arriba a Riba-roja el bus de la llengua, el vehicle per al foment del valencià que, dins de la campanya “sempre teua” de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, recorre els pobles de la Comunitat amb la finalitat de difondre l’ús del valencià entre els nostres ciutadans i ciutadanes.

Així, els dies 3 i 4 de setembre, en l’esplanada del CIJ (plaça Adolfo Suárez), el Bus de la Llengua presentarà activitats de foment del valencià, i material de difusió, entre tots aquells i aquelles que es personen entre les 10 i les 17 hores de la vesprada.

Aquesta campanya institucional té per objectiu la promoció social del valencià i està fonamentada en els principis que inspiren la política lingüística de la Generalitat, que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a l'assoliment de l'equitat lingüística.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon