Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El 'Bus de la Llengua' arriba a Riba-roja els dies 3 i 4 de setembre


Els dies 3 i 4 de setembre arriba a Riba-roja el bus de la llengua, el vehicle per al foment del valencià que, dins de la campanya “sempre teua” de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, recorre els pobles de la Comunitat amb la finalitat de difondre l’ús del valencià entre els nostres ciutadans i ciutadanes.

Així, els dies 3 i 4 de setembre, en l’esplanada del CIJ (plaça Adolfo Suárez), el Bus de la Llengua presentarà activitats de foment del valencià, i material de difusió, entre tots aquells i aquelles que es personen entre les 10 i les 17 hores de la vesprada.

Aquesta campanya institucional té per objectiu la promoció social del valencià i està fonamentada en els principis que inspiren la política lingüística de la Generalitat, que aposta per la diversitat lingüística i la cohesió social com a valors bàsics per a l'assoliment de l'equitat lingüística.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :