Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria convoca un procés obert per a subvencionar projectes d'ajuda social

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Llíria ha convocat un procés obert per a sol·licitar subvencions destinades al desenvolupament de projectes i activitats de serveis socials, per part d'associacions i entitats. Aquestes ajudes tenen com a objectiu impulsar projectes socials complementaris als que ja desenvolupa l'administració local i donar suport a les diferents associacions, en un procés públic, competitiu i transparent.

“Per primera vegada, obrim aquesta adjudicació a tota la ciutadania, amb un barem tècnic i uns criteris objectius” explica la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. “D'aquesta manera, acabem amb les partides nominatives sense criteri i permetem que totes les associacions tinguen l'oportunitat de presentar els seus projectes”.

D'altra banda, la regidora ha volgut posar l'accent en l'increment del pressupost per a aquestes ajudes socials. “Hem fet un esforç per duplicar la partida en el pressupost municipal, ja que considerem que el treball que es fa, des de les associacions, és importantíssim. A més, mitjançant el compromís d'aquest tipus d'activitats, s'enforteix el vincle entre els nostres veïns i veïnes”.

El termini de presentació de sol·licituds està ja obert i romandrà actiu fins al pròxim 4 d'octubre. Poden optar totes les associacions i entitats de Llíria que, sense ànim de lucre, desenvolupen projectes i activitats per a atendre persones o col·lectius afectats per problemes de desigualtat, pobresa, exclusió social, marginació o qualsevol altra forma de discriminació. Els projectes subvencionats han de treballar per a millorar les condicions de vida de les persones afectades, previndre la dependència, fomentar la seua autonomia, apostar per una rehabilitació psicosocial i d'integració social o facilitar el desenvolupament integral i la promoció social.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon