Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació de València subvenciona a Nàquera amb 250.000€ per a obres de accesibilitat, pavimentació i rehabilitació

L’Ajuntament de Nàquera va a rebre un total de 243.489 euros del Pla de Serveis i Obres Municipals 2018-2019 (SOM) de la Diputació de València que invertirà i repartirà en cinc projectes urbanístics necessaris, les actuacions dels quals començaran a desenvolupar-se pròximament.

Una de les obres més importants que es duran a terme amb este programa serà l’eliminació de barreres arquitectòniques en els carrers Barack Obama fins al seu enllaç cap al sud amb la plaça Pare Escandell i carrer Ernesto Ibáñez i cap al nord amb el Passeig de les Delícies en la qual s’invertiran 34.728 euros. Una actuació fonamental per als veïns de la zona, que permetrà millorar els accessos en el casc urbà del municipi. Així, en apenes mes i mig des que arranquen els treballs s’actuarà sobre l’asfalt i la pintura dels guals elevats i creació d’altres nous, la demolició de voreres o la reubicació de trapes i bolardos, entre uns altres.

D’altra banda, i quant a la major dotació econòmica, les obres d’evacuació d’aigües pluvials del recinte escolar de l’Emilio Lluch suposaran una despesa total de 81.510 euros i s’executaran en un termini màxim de quatre mesos des de l’inici. Es tracta d’uns treballs que vénen a completar la reforma i ampliació del centre que està duent a terme la Conselleria d’Educació. El consistori s’encarregarà de la nova evacuació de les aigües pluvials, que actualment es realitzen per vessament, ocasionant greus problemes en períodes de pluges.

El tram de la partida de la Cortina així mateix precisa d’actuacions de repavimentació, en concret des de la carretera Massamagrell fins a camí de la Patà. Les obres que es realitzaran són la neteja i retirada de terres i restes vegetals de vores i peus de mur, la formació de fermes en les actuals vores existents entre el paviment existent i els murs de tancament existents, reperfilat i adequació de pendents i la repavimentació del cami. El termini de durada de l’obra serà de tres mesos i el seu cost ascendirà a 78.668 euros.

La quarta de les obres subjectes al Pla SOM, es limitaran a la rehabilitació i reteulada de la coberta de l’edifici de l’Ajuntament, que inclourà la reparació del casetó de l’aire condicionat i el segellat de la claraboia. Aquests treballs estan previstos que s’executen en amb prou faenes dos mesos des del seu inici i la inversió no sobrepassarà els 38.000 euros, per a posar fi a la deterioració i les goteres produïdes pel pas del temps.

I finalment, l’Ajuntament destinarà un total de 10.581 euros de la subvenció en la reparació de la coberta del pou de subministrament d’aigua potable de la Carrasca, deteriorat per les filtracions d’aigua. El termini per a l’execució en aquest edifici construït en els anys 60, serà també de dos mesos.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon