Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Bétera lliura les claus dels horts urbans adjudicats a 4 veïnes del municipi per començar a cultivar-los

Quatre veïnes de Bétera comencen a treballar-los per a les seues pròpies fruites i verdures de consum propi.

La regidoria d'Agricultura ha sigut l'encarregada de posar en marxa aquesta iniciativa que ha triomfat en altres municipis i que s'espera que també a Bétera vaja estenent-se a poc a poc per fomentar  'agricultura ecològica i l'autoconsum.

Els horts situats a l’avinguda Pont San Martin (davant del nou parc d’esplai), tenen diferents mides, des dels 15 m² els més xicotets fins als 45 m² els més grans. En ells es pot conrear qualsevol producte sempre que no siguen arbres o substàncies prohibides. 

"Encara que el període per a presentar les sol·licituds ha acabat des de la regidoria animem als veïns a què s'acosten a l'ajuntament per apuntar-se i així podrem obrir unes noves bases d'inscripció per a adjudicar les parcel·les desertes", ha explicat la regidora Cristina Ballesteros (PSPV PSOE).
Les quatre primeres adjudicatàries ja poden treballar el seu nou hort des de les 7.00 hores fins a la posta del sol, i l'adjudicació té validesa fins al 31 de març de 2020.

Els requisits per poder accedir a una d'aquestes parcel·les són:
Grup 1: Persones en situació d'atur inscrites al SERVEF.
Grup 2: Pensionistes o jubilats.
Grup 3: Entitats sense ànim de lucre de Bétera.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :