Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival Estiu a la Torre de l'Eliana va tancar la temporada 2018 amb més de 2.700 espectadors



• La Torre del Virrey va servir d'escenari a un total d'11 concerts des del 9 de juny fins a l'1 de setembre, amb una assistència mitjana de 250 espectadors i un total de 2.745 assistents.

Ja no es concep un estiu a l'Eliana sense els concerts de la Torre del Virrey. Al costat del Cinema d'Estiu, una altra de les propostes culturals i d'oci amb solera en l'època estival elianera, el festival Estiu a la Torre es consolida en el seu nou format i segueix atrapant l'interès dels afeccionats a la bona música en directe en un entorn històric i entranyable per a la ciutadania.

Un dels elements que crida l'atenció és la varietat en la programació, ja que s'han pogut escoltar diferents estils com el flamenc, el tango, el jazz o la cançó. I és que Estiu a la Torre és un contenidor de certàmens molt arrelats a l'Eliana com les Pinzellades Flamenques, que enguany van obrir cartell, la Trobada de Jazz o el festival Cinc Segles de Música, que aquesta temporada i per segona vegada consecutiva va celebrar la seua clausura a la Torre. Cal destacar que, igual que el Cinema d'Estiu, aquest festival també aposta per la innovació mitjançant la venda anticipada d'entrades a través el portal web municipal www.elientrada.es, que posa a la disposició dels espectadors la venda d'entrades sense cap tipus de cost. El 60 per cent dels espectadors van adquirir la seua entrada a través d'internet enfront del 40 per cent, que ho va fer a través de la taquilla. El resultat és molt positiu, atès que només en dos anys “Elientrada” s'ha convertit en una eina molt coneguda i utilitzada pels usuaris que redueix els temps d'espera i permet una planificació major, segons destaquen fonts municipals. 

Respecte al balanç, el concert que va atraure més públic, fins al punt d'haver de penjar el cartell de “no hi ha entrades”, va anar el de Domisol Sisters, el passat 11 d'agost, amb 430 espectadors. També van tenir una molt bon acolliment els concerts de Francisco Prieto “Currito”, Pritt & Simon, Nora Pastor Quartet i Huérfanos de Krahe, que es van acostar als 300 espectadors. Quant als concerts gratuïts que completen el certamen, també cal destacar el de l'Escola Coral de l'Eliana, amb 360 espectadors, o el de la Nit de Sant Elies, organitzat pel Centre d'Estudis Locals amb 200.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon