Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat Valenciana condecora a la Policia local de Bétera pel seu treball al servei dels ciutadans


El cos de la Policia Local de Bétera ha sigut condecorat hui per la seua tasca en defensa de la seguretat pública. Un reconeixement que s'ha encarregat de recollir l'Inspector Cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis Llop, de mans del president de la Generalitat, Ximo Puig.

El lliurament de la distinció s'ha realitzat en el marc de la celebració del dia de la Policia Autonòmica al Monestir de Sant Miquel dels Reis (València), un protocol·lari acte que enguany ha comptat amb la presència del ministre de Justícia, Fernando Grande-Marlaska.

En representació de Bétera han assistit l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Seguretat, Raquel Puig.


"És el reconeixement a tot el treball diari que la Policia Local de Bétera realitza cada dia i que moltes vegades els ciutadans no percebem a simple vista. La Generalitat Valenciana ha volgut aquest any valorar aquesta tasca de servei i ajuda als ciutadans i ciutadanes de Bétera. Un reconeixement sens dubte merescut", ha ressaltat l'alcaldessa de Bétera.

"El reconeixement no és per a cap persona en concret, és per a tots els agents de Bétera que en els últims anys han anat formant-se i professionalitzant-se, desenvolupant més treballs i funcions al servei dels ciutadans", ha explicat el cap de la Policia Local de Bétera, José Quilis.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon