Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera celebra aquest cap de setmana el III Festival d'Arts Escèniques amb propostes per a tots els públics

La localitat de Bétera s'omplirà aquest cap de setmana de teatre, dansa, humor, música i circ per celebrar el III Festival d'Arts Escèniques posat en marxa per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bétera.

Aquesta festa de la cultura amb propostes gratuïtes per a tots els gustos i edats començarà divendres i acabarà el diumenge. L'Albereda, la Casa de la Cultura i Casa Nebot seran els espais en què es desenvoluparà tota la programació.

"La nostra intenció és abastar totes les modalitats de les arts escèniques com dansa, teatre, clown o música, comptem amb un reduït pressupost però això no ens ha impedit configurar un bon cartell per a tots, grans i menuts, i omplir de cultura cada racó del poble", explica la regidora de Cultura, Raquel Puig (Compromís).

Aquesta edició és ja la tercera i l'objectiu del govern local és que any rere any vaja consolidant-se i creixent "per a això convidem a tothom a eixir al carrer, anar al teatre i gaudir d'un cap de setmana replet de l'art de les diferents companyies", explica Raquel Puig.

Al programa trobem el teatre de carrer amb música en directe de "Formigues", rock per a tota la família del divertit grup "Ramonets", el teatre circ de "Reparteix amor" o teatre de carrer sota el títol d'"Els Secrets de Mr. Stromboli".

Per al públic més adult s'ha programat a la Casa de la Cultura l'última obra del grup de teatre local Zorongo Teatre, o "Segarem Ortigues amb tacons", teatre compromés amb la igualtat de sexes.
El punt final d'aquesta edició la posarà diumenge el grup Dómisol Sisters i el seu "Swing" de l'època daurada dels anys 30, 40 i 50.

"Aquestes són les propostes d'aquest any però estem encantats des de l'àrea de Cultura de rebre noves idees per a la pròxima edició, estic segura que els veïns i veïnes de Bétera tenen propostes que podríem estudiar per 2019 i d'aquesta manera seguir fent gran el festival", ha explicat Raquel Puig.

Este fin de semana Bétera celebra el III Festival de Artes Escénicas con propuestas para todos los públicos La localidad de Bétera se llenará este fin de semana de teatro, danza, humor, música y circo para celebrar el III Festival de Artes Escénicas puesto en marcha por la concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Bétera.

Esta fiesta de la cultura con propuestas gratuitas para todos los gustos y edades comenzará el viernes y terminará el domingo. La Alameda, la Casa de la Cultura y Casa Nebot serán los espacios en los que se desarrollará toda la programación.

“Nuestra intención es abarcar todas las modalidades de las artes escénicas como danza, teatro, clown o música, contamos con un reducido presupuesto pero eso no nos ha impedido configurar un buen cartel para todos, mayores y pequeños, y llenar de cultura cada rincón del pueblo”, explica la concejal de Cultura, Raquel Puig (Compromís).

Esta edición es ya la tercera y el objetivo del gobierno local es que año tras año vaya consolidándose y creciendo “para ello invitamos a todo el mundo a que salga a la calle, vaya al teatro y disfrute de un fin de semana pensado para empaparse del arte de las diferentes compañías”, explica Raquel Puig.

En el programa encontramos el teatro de calle con música en directo de “Formigues”, rock para toda la familia del divertido grupo “Ramonets”, el teatro circo de “Reparteix amor” o teatro de calle bajo el título de “Els Secrets de Mr. Stromboli”.

Para el público más adulto se ha programado en la Casa de la Cultura la última obra del grupo de teatro local Zorongo Teatre, o “Segarem ortigues ambs tacons”, teatro comprometido con la igualdad de sexos.

El punto y final de esta edición la pondrá el domingo el grupo Dómisol Sisters y su “Swing” de la época dorada de los años 30, 40 y 50.

“Estas son las propuestas de este año pero estamos encantados desde el área de Cultura de recibir nuevas ideas para la próxima edición, estoy segura que los vecinos y vecinas de Bétera tienen propuestas que podríamos estudiar para 2019 y de este modo seguir haciendo grande el festival”, ha explicado Raquel Puig.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon