Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Talls per obres a la carretera CV-364 de Benaguasil a Pedralba des d'aquest dilluns 6 d'agost (s'ajornen fins al 3 setembre) per treballs de condicionament

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València iniciarà obres sobre la carretera CV-364 que connecta Benaguasil amb Pedralba, es trata d'unes obres de millora que comportaran el tall de la via al tràfic de 7.30 a 19.00 hores des de dilluns que ve, 6 d'agost, fins al dijous 4 d'octubre.(*) s'ajornen les obres....llegir al final.

Les obres serviran per a reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en l'eixida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, eixida 21, per a finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents en tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.

(*)  Les obres per reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 entre Benaguasil i Pedralba començaran el 3 de setembre, per evitar així alterar el curs del tràfic en temporada estival. Els treballs es realitzaran des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en la sortida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, sortida 21, per finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents a tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal