Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Talls per obres a la carretera CV-364 de Benaguasil a Pedralba des d'aquest dilluns 6 d'agost (s'ajornen fins al 3 setembre) per treballs de condicionament

L'àrea de Carreteres de la Diputació de València iniciarà obres sobre la carretera CV-364 que connecta Benaguasil amb Pedralba, es trata d'unes obres de millora que comportaran el tall de la via al tràfic de 7.30 a 19.00 hores des de dilluns que ve, 6 d'agost, fins al dijous 4 d'octubre.(*) s'ajornen les obres....llegir al final.

Les obres serviran per a reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en l'eixida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, eixida 21, per a finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents en tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.

(*)  Les obres per reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 entre Benaguasil i Pedralba començaran el 3 de setembre, per evitar així alterar el curs del tràfic en temporada estival. Els treballs es realitzaran des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l'obra és d'1.150.00 euros.

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l'autovia CV-35 en l'accés a Llíria, en la sortida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, sortida 21, per finalment connectar amb l'inici de la carretera CV-364 d'accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

Com a segon recorregut alternatiu, es proposa accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l'accés a Benaguasil. Es permetrà l'accés a propietats adjacents a tot moment, així com l'obertura al tràfic al final de cada jornada laboral.


Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :