Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Festes de Bétera 2018, des de l'11 al 22 d'agost: Les alfàbegues, Obreres i Majorals, l'entrà de la Murta, coets, música i poemes d'Estellés

Foto del perfil Obreres i Majorals 2018 ambel cartell
Ja fà un mes  que les alfàbegues tenien bona alçada per a la festa gran de Bétera, fins al día de la festa gran, el 15 d'agost, on són protagonistes les alfàbegues i el confeti,  estan a l'hort on s'han criat aquestes plantes. Es planten a finals de març fins que ixen al carrer el dia 15.

Les alfàbegues poden arribar a créixer fins a 3 cm al dia, quan fa molta calor (que és beneficiosa per a elles, ja que són plantes tropicals), i l'any passat mesuraren 2,84 cm; es van quedar només a 2 cm del rècord de 2012, quan arribaren a mesurar 2,86 cm. Aconseguiran enguany batre el rècord? Haurem d'esperar fins al 15 d'agost per saber-ho.

Les Festes de Bétera comencen el dia 11 d'agost i fins al dia 22 hi haurà activitats i festa - incloent als més xicotets..


Ací  les tens totes día darrere día.

punxant ampliaràs la imatgeTags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :